Адвокат след ПТП или злополука

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  0884 022 564

Пълно правно обслужване

След ПТП или злополука

С нашите услуги вие получавате:

Защитата, която заслужавате

Ние ви предлагаме цялостна юридическа защита, за да ви помогнем да преодолеете предизвикателствата свързани с получаването на справедливо обезщетение за претърпените болки и страдания причинени вследствие на: ПТП, трудова злополука, злополука в обществения транспорт, злополука на обществено място или лекарска грешка.

Безплатно правно консултиране

Ние знаем, че правните проблеми свързани с получаването на обезщетение от застрахователни компании, държавни или общински институции или отделни фирми, могат да бъдат сложни и объркващи. Затова предлагаме безплатно правно консултиране, за да ви помогнем да разберете правата си и възможностите си как да бъдете компенсирани за претърпените болки и страдания.

Процесуално представителство

Ако е необходимо съдебно дело, за да получите максимално обезщетение, ние ще ви представляваме във всички съдебни инстанции. Ние ще работим усилено, за да защитим вашите интереси и да постигнем най-добрия възможен за вас резултат.

Максимално обезщетение

Нашата цел е вие да получите максимално обезщетение за претърпените неимуществени и имуществени вреди вследствие на ПТП, трудова злополука, злополука в обществения транспорт, злополука на обществено място или лекарска грешка. Ние ще събираме доказателства в подкрепа на вашия интерес и ще се борим за да постигнем паричните суми, които в максимална степен ще компенсират вашите болки и страдания и ще покрият направените разходи за лечение.

Независимо от правния проблем, с който се сблъсквате, ние сме тук, за да ви помогнем. Ние ще се борим за вашите права и ще ви защитим, за да можете да продължите напред с живота си. Защитата, която заслужавате, е на една ръка разстояние.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги.

Ако ни се доверите

Нашите адвокати ще имат грижата за:

Набавянето на документи, свързани с доказване на получените вреди

Участието в различните етапи на наказателния процес

Предявяването на претенцията за изплащане на обезщетение пред съответното лице

Участието в различните етапи на гражданския процес, в случаите на непостигане на споразумение или изплащане на недостатъчно обезщетение

Доверете се на опита

Отзиви от нашите клиенти:

 • Искам да благодаря на целия екип на Адвокатско дружество "Вълков, Урдев и партньори" . Радвам се, че избрах вас. Доволна съм от дългогодишната работа, чакането си заслужаваше. Благодаря също така за обезщетението, което получих, благодарение на работата на целия екип. Препоръчвам с две ръце- коректни и отговорни!
  Магда Георгиева Матодиева
  29.11.2023г.
 • Обезщетението, което ми предложиха след ПТП беше обидно ниско и не покриваше дори медицинските ми разходи. Адвокат Вълков ми беше препоръчан от познати с надеждата, че ще успее да ми помогне да получа адекватно обезщетение за болките, страданията и разходите в следствие на катастрофата. Благодарание на него и неговата кантора получих дори повече от колкото предполагах.
  Атанас Стойнев
  03.02.2023г.
 • На 07.07.2021г. претърпях злополука на обществено място с тежки увреждания на лицевата челюст. Адвокат от Адвокатско дружество "Вълков, Урдев и партньори" заведе дело и получих обезщетение, напълно съответстващо на уврежданията ми. Получих професионално отношение и адекватна подкрепа от страна на дружеството. Сърдечно благодаря за доброто отношение.
  Християн Славчев
  07.01.2023г.
 • През 2019г., в края на месец ноември при нападение от бездомни кучета, паднах в дупка и си счупих лявата ръка в лакътя. Претърпях две операции. Наложи се да заведа иск за обезщетение. Към мен се отнесоха абсолютно загрижено. В резултат на тяхната работа, обезщетението което получих ме удовлетворява напълно.
  Юлия Стоянова
  22.02.2023г.
 • Пострадахме в катастрофа цялото ми семейство. Най-голямо впечатление ми направи индивидуалният подход на адв. Вълков към нуждите на всеки един от нас. Положи максимални усилия за договарянето на дължимите ни се обезщетеня от застрахователя. Благодарим Ви!
  Антоанета Мирчева
  16.05.2021г.
 • Благодаря на адвокат Вълков и неговите помощници, за постигнатите резултати. След като се подхлъзнах на заледен участък, счупих глезен на две места. В негово лице срещнах не само професионално отношение, но и подкрепа и опора. Резултатът беше налице – получих бързо обезщетение от Общината, което напълно съответства на претъпените ми болки и страдания.
  Веселин
  25.06.2016г.
 • Доверих се на адвокат Георги Вълков по повод на сполетяла ме лична трагедия, тъй като при трудова злополука загубих най-близкия си човек – моят съпруг. Получих професионално отношение, подкрепа в морален аспект и пълното съответствие и покритие между обещаното и изпълненото. Респект!
  Валерия
  05.02.2019г.
 • Есента на 2020г., заедно с група приятели, претърпях тежка катастрофа на магистрала Хемус. Аз бях пътник в колата и получих множество травми, някои от които трябваше да се лекуват оперативно. Бях доста отчаяна и казано честно не вярвях в защитата на правата ми като пострадало лице. Адвокатско дружество ми помогна да потърся и защитя правата.
  Елена Владимирова
  22.03.2020г.
 • Изключително съм доволна от професионализма на адв. Урдев и неговият екип. В тежък за мен момент, след претърпяна катастрофа, получих подкрепа и съдействие за решаване на моите проблеми, за което им благоадаря искрено. Винаги, когато имам нужда от съвет или консултация, той и хората от екипа му се отзовават, независимо дали е късно вечерта, почивен или работен ден.
  Василена
  09.08.2022г.
 • Наех кантората, за да ми води делото срещу застрахователна компания, след като ми беше отказано изплащане на обезщетение. Не съм се занимавал с нищо. Всичко беше свършено от тях. Получих си обезщетението. Който има нужда, нека веднага да се свърже с тях.
  Лазар Кирилов
  14.11.2020г.
 • Преди 2 години претърпях ПТП на пешеходна пътека в град София. Получих травма на таза. Реших да потърся правна помощ и се обърнах към адвокат Георги Вълков, по препоръка на приятел. Благодарение на неговата компетентност и професионализъм, успях да получа обезщетение и да се възстановя след случилото се. Благодаря му от все сърце!
  Илия Ангелов
  13.02.2021г.